MOVIETIME!

BEDRIJFSFILM - PROMOFILM - INFORMATIEF - BELEVINGSGERICHT - CORPORATE MOVIE - ANIMATIE

Video is de dag van vandaag niet meer weg te denken uit ons leven. Het is hét medium om op te vallen in de menigte en jouw boodschap over te brengen naar een breed publiek. En wij kunnen daar voor zorgen! Bezorg ons je ideeën en samen zorgen we voor een creatieve cocktail die van het scherm spat.

You want to be a hero, maar je bezit niet de juist cameraskills, ook daar schieten we schieten je graag te hulp! We zorgen voor aangepaste animatie van titels en de nodige special effects.

WAAR STAAT KSA VOOR?

2018

 

Via dit filmpje kan iedereen kennis maken met de vier kernwaarden van KSA Nationaal. Een korte animatie waar WKBH instond voor storyboard, ontwerp van de verschillende karakters en de complete animatie.

DE KIPPER VAN ICHTEGEM

2018

 

2 weekenden op rij kon Ichtegem genieten van De Kipper Van Ichtegem, de 11de revue. De filmpjes die tijdens de voorstelling getoond werden zijn volledig verzorgd voor WKBH; het filmen, de montage en nabewerking, satisfaction verzekerd!

Het filmpje van de Kipfeesten is gemaakt met een dikke knipoog naar Bevergem.

WELKOM IN ICHTEGEM

2017

 

In samenwerking met het gemeentebestuur van Ichtegem kwam dit promotiefilmpje tot stand. De bedoeling is om met het filmpje de nieuwe inwoners een blik te gunnen wat de gemeente allemaal te beiden heeft.

ANSFEST 3.0

2017

 

Back to the eigties met deze korte teaser. In een wereld die gedomineerd wordt door HD keren we terug naar de VHS-sfeer van dat decennium.

 

De korte filmpjes voor Ansfest dienen als een warm-up voor een van de vetste party ever. Het hoeven niet altijd een affiche en  flyers te zijn om je evenement te promoten.

VELSIQUE 1917

2012

 

1917, de Groote Oorlog. Enkele Belgische soldaten krijgen de opdracht om gevangengenomen soldaten te redden uit de handen van de Duitsers.

 

In plaats van een gewone kampuitnodiging op papier werd er dat jaar een heuse film gemaakt om het thema voor te stellen aan de leden van KSA Ichtegem. De volledige productie is van WKBH, van kostuums en script, tot montage en afwerking.

 

ICHTEGEMSE REVUE

2016

 

Tijdens de opvoering van de Ichtegemse Revue wordt het toneel opgefleurd door het tonen van filmpjes die het verhaal ondersteunen en die scenes tonen die moeilijk op de bune te verwezelijken zijn.

ANSFEST

2016

 

De korte filmpjes voor Ansfest dienen als een warm-up voor een van de vetste party ever. Het hoeft niet altijd een affiche en  flyers te zijn om je evenement te promoten.

info@wkbh.be

BE 0648.639.889